PRIGRIZKI

PONUDBA

PRIGRIZKI

Naša izjemna ponudba hladnih prigrizkov, ki vključuje domače krekerje, hrustljave grisine in ajdove kokice.

PRIGRIZKI

DARILNI PAKETI

Ponosno predstavljamo naše čudovite darilne pakete. Ti paketi so popolno darilo za vse ljubitelje kulinarike, ki cenijo raznolike in okusne prigrizke.

Sestavite si svojo kombinacijo prigrizkov, ki vam najbolj ustrezajo.
Cena po dogovoru, za večje količine je možna dostava.

OKUSNA ELEGANCA

GRISINI

Naši grisini so prava poslastica za ljubitelje hrustljavih palčk. Ročno pripravljeni in pečeni, so ti grisini odličen dodatek k vinu ali pa kar tako za hrustljav užitek. Njihova elegantna oblika jih naredi čudovito darilo za vsako priložnost.

PRIGRIZEK ZA VSE PRILOŽNOSTI

KREKERJI

Naši krekerji so narejeni iz najboljših sestavin in imajo izjemno hrustljavo teksturo. Spremljajo jih različni okusi, ki zadovoljijo vse brbončice. Krekerji so popoln prigrizek za druženja s prijatelji ali za uživanje ob gledanju filma.

NARAVNA DOŽIVETJA

AJDOVE KOKICE

Ajdove kokice so odličen primer, kako naravne sestavine lahko postanejo slasten prigrizek. So hrustljave, polnega okusa in hkrati zdrave. Te kokice so odlična izbira za tiste, ki želijo uživati v prigrizku, ki združuje okus in zdravje.

POSEBNA IZKUŠNJA

KONOPLJINI GRISINI

Konopljini grisini so odlična izbira za vse, ki iščete zdrav in okusen prigrizek za vsakodnevno uživanje.

POPOLNO DARILO

ZA VSE PRILOŽNOSTI

Naši darilni paketi “Okusi Raznolikosti” so popolno darilo za rojstne dneve, obletnice, praznike ali pa kar tako, da nekomu polepšate dan. Vsak paket je skrbno pripravljen in zapakiran, da zagotovi najboljše doživetje okusov. Grisini in krekerji so postali priljubljeni prigrizek, ki ga ljudje radi uživajo doma ob kozarcu vina ali kot dodatek k različnim jedem.

Close
Close